Internet heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Houdt u uw klanten wel bij?

2app gebruikte technieken

Internet groeit en groeit terwijl nog maar 3% van de Nederlandse bedrijven een website heeft die geschikt is voor weergave op mobiele telefoons. 84% van de Nederlandse bedrijven heeft weliswaar een website maar 74% daarvan is sterk verouderd. Het overgrote deel van uw potentiële klanten beslist op basis van de eerste online-ervaring met uw bedrijf of zij wel of geen zaken met u willen doen.

Of het nu gaat om een mobiele of “vaste” website, in beide gevallen is het u online visitekaartje. Vaak is het bezoeken van uw website ook de eerste ervaring die een klant met uw bedrijf heeft.

Wij begrijpen dat die eerste indruk enorm belangrijk is.

Dat uw website er perfect uit ziet en perfect functioneert, is volgens ons essentieel.

Toegankelijk voor iedereen

Toegankelijkheid van uw website

Toegankelijkheid staat bij ons centraal tijdens de ontwikkeling van uw website. Wij kijken niet alleen naar platform-onafhankelijkheid maar zorgen er ook voor dat mensen met een leesbeperking goed uit de voeten kunnen met uw website.

De juiste inhoud op de juiste plek

Toegankelijkheid van uw website

Zodra wij er zeker van zijn dat uw website toegankelijk is, gaan wij zorgen dat er ook datgene op komt te staan waar uw bezoeker naar op zoek is. Het maken van een logische menustructuur en goede zoekfunctie zorgen ervoor dat uw bezoeker makkelijk en snel de juiste informatie kan vinden.

Vindbaarheid in zoekmachines

Toegankelijkheid van uw website

Een website moet niet alleen toegankelijk zijn en voorzien zijn van de juiste informatie maar moet ook goed vindbaar zijn in de diverse zoekmachines. Zoekmachineoptimalisatie (SEO) passen wij direct toe tijdens de ontwikkeling. Hierdoor hoeft u achteraf geen speciaal pakket af te nemen of een externe partij in te huren.

Techniek

Toegankelijkheid van uw website

Wij zijn niet van het wiel opnieuw uitvinden, mocht een bestaande techniek geschikt zijn voor uw toepassing dan maken wij daar gebruik van. Dit zorgt voor lagere onderhouds- en ontwikkelkosten.


Wij maken gebruik van diverse bouwstenen om onze oplossingen te bouwen. Hieronder vind u een greep van bekendere applicaties, raamwerken en technologieën waar wij ervaring mee hebben:

  • Symfony PHP Framework
  • Zend Framework
  • WordPress
  • Bootstrap, Tailwind
  • node.js
  • angular.io, Vue, Svelte
  • Ionic